START

Baagøe Data ApS blev grundlagt i 1991, og er helt uafhængig af hardware mærker.


FORMÅL

Firmaets formål er at fungere som totalleverandør af hardware/inter- og intranet opkobling for vores kunder. At være firmaets IT-chef. Baagøe Data er hver dag i kontakt med flere af verdens førende leverandører af både hardware og software. Det giver dig den fordel, at vi altid er i stand til at tilbyde et gunstigt pris/ydelsesforhold, som matcher den hurtige udvikling og intense konkurrence på teknologiområdet.

Baagøe Data er ikke bundet af noget specifikt mærke hardware – men kan i hvert enkelt tilfælde frit pege på det udstyr, som løser opgaven optimalt.

Som vi siger :


“DET VIGTIGSTE COMPUTERUDSTYR KOMMER IKKE I EN PAPKASSE”

 

det sidder mellem ørerne på de mennesker, som hjælper dig med at anskaffe, implementere og vedligeholde de edb-løsninger, du har brug for. Der er mange leverandører, som kan forsyne dig med edb-løsninger. Men kun få, som kan sikre dig hele det udbytte, en edb-investering i sidste ende naturligvis drejer sig om.

Baagøe Data har en løbende konstruktiv dialog med vore forretningsforbindelser. Oftest som partnere – mere end blot som leverandør til kunde.

Grundideen hos Baagøe Data er, at vore kunder skal have en stor grad af fleksibilitet og frihed i deres edb-anskaffelse.

Derfor kan vi også tilbyde at virke som samarbejdspartner og troubleshooter på både installationer og software, som vi ikke selv har leveret.